A-
A+

Vad kan du om klimakteriet?

Något som det kanske pratas för lite om enligt många, är klimakteriet. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om detta ämne?

Vad kan du om förkylningar?

Hösten närmar sig och med den kommer även annat med på köpet. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om förkylningar?

Vad kan du om styrketräning?

En bra grundstyrka har man alltid nytta av i vardagen. Kanske ägnar du dig, som så många andra, åt styrketräning? I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om detta ämne?

Vad kan du om frukt och bär?

Under sommarmånaderna, och även en bit in på höstkanten, finns det mycket gott och nyttigt att njuta av både i det vilda och i våra trädgårdar. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om frukt och bär?

Vad kan du om hälsomyter?

Det finns många påståenden om vad som är bra för vår hälsa. Men allt är långt ifrån sant. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om hälsomyter?

Vad kan du om sjukdomar?

Sjukdomar är ett gissel och förhoppningsvis har du och dina närstående hälsan i behåll. Ibland tvingas vi bli experter på någon sjukdom som drabbat familjen. Denna vecka undrar vi vad du kan om sjukdomar.

Vad kan du om vatten?

Vatten är livsviktigt för oss och vår hälsa. Vi blir ofta påminda om att vi behöver dricka mycket vatten för att må bra. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om vatten?

Vad kan du om hälsoörter?

Så här års finns det mycket nyttigt att upptäcka i naturens egna skafferi. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om hälsoörter?

Vad kan du om sommarplågor?

Sommaren är ljuvlig på många plan. Men det finns också inslag som stör friden och vårt välbehag. Vad kan du om sommarplågor undrar vi i detta quiz?

Vad kan du om skönhetsknep?

Det har funnits många skönhetsknep genom tiderna, en del bra och en del med kanske mer tveksam effekt. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om skönhetsknep?

Vad kan du om pollenallergi?

Våren är efterlängtad av de flesta, men den kan också vara ett gissel. I varje fall om du lider av pollenallergi. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om denna plåga?

Vad kan du om cykling?

Nu när våren är i antågande bjuder det in till att vistas utomhus mer och röra på sig. Kanske är du en av många som just nu plockar fram cykeln ur vintergaraget. I dagens quiz undrar vi vad du kan om cykling?

Vad kan du om yoga?

Yoga är en träningsform som blivit allt mer populär genom åren. Nu har det blivit dags att ta reda på hur bra koll du har på yoga. Testa vad du kan i vårt nya quiz!

Vad kan du om kroppen?

Den har många funktioner och möjligheter och upphör aldrig att fascinera. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om kroppen?

Vad kan du om träningsmyter?

Träning brukar vara högaktuellt för många så här års då det nya året ofta innebär en nystart och vilja till förbättring och hälsosamma vanor. Men det finns mycket felaktiga uppfattningar just när det kommer till träning. I vårt nya quiz undrar vi vad du vet om träningsmyter?

Vad kan du om kända kärlekspar?

Nu är det dags att uppmärksamma kärleken och Alla hjärtans dag! Allas kärlek och passion är unik, men vissa relationer blir mer kända än andra. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om kända kärlekspar?

Vad kan du om kända fotbollslegendarer?

Nyligen avled Pelé som anses ha varit en av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna. Det finns många duktiga fotbollsspelare som gjort avtryck. Detta tittar vi närmare på i vårt nya quiz och vi undrar vad du kan om våra fotbollslegendarer?

Vad kan du om allergier?

Att man inte tål olika saker är vanligt. Det är många som har en eller flera allergier, eller någon i sin närhet som är drabbad. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om allergier? Utmana gärna en vän när du löst det!

Vad kan du om Anja Pärson?

Vi har många duktiga idrottare i vårt avlånga land. Anja Pärson är en av dem som satt Sverige på kartan med sina bedrifter. I det här quizzet undrar vi därför vad du kan om Anja. Och du, utmana gärna en vän!

Vad kan du om sjukdomar?

Sjukdomar är ett gissel och förhoppningsvis har du och dina närstående hälsan i behåll. Ibland tvingas vi bli experter på någon sjukdom som drabbat familjen. Denna vecka undrar vi vad du kan om sjukdomar.

Vad kan du om kända vinteridrottare?

Vinterstudion är i full gång och det väntar många spännande timmar hemma i tevesoffan och friska, vackra vintervyer. Vi har följt många framgångsrika idrottare genom åren. I dagens quiz undrar vi vad du kan om kända vinteridrottare? Testa vad du kan här – och utmana gärna en vän!

Vad kan du om olika dieter?

Det är populärt med olika kosthållningar och dieter – en del bra och andra med mer tveksamma effekter. Vissa blir populära ett tag men faller sedan snabbt i glömska, vilket kanske är tur det. Vad kan du om olika dieter? Testa dina kunskaper här, glöm inte att utmana en vän!

Vad kan du om gamla huskurer?

I alla tider har det tagits till olika knep för att kurera sig – med varierande framgång. I vårt nya quiz undrar vi vad du kan om gamla huskurer? Utmana gärna en vän!

Vad kan du om kända hälsoprofiler?

Genom åren har vi sett många kända profiler som synts på olika sätt inom hälsområdet. Nu kan du testa vad du kan i vårt nya quiz! Utmana gärna en vän när du har löst det!

Vad kan du om trädgård?

Att tillbringa tid i trädgården upplever många som tillfredsställande och njutbart. Även när det gäller att få utlopp för kreativt skapande och fysiska aktiviteter. I vårt quiz kan du testa dina trädgårdskunskaper, kom ihåg att utmana en vän!

Be om att bli uppringd

Mejla oss